сабота, август 13, 2022

таг: ацо шопов

Чествување во Штип на 38-годишнината од смртта на големиот поет и...

Поради мерките за спречување на ширењето на коронавирурусот, годинава скромно, но, сепак, во Штип, родниот град на големиот поет и револуционер, се одбележа годишнината...