недела, мај 19, 2024

таг: асфалт

Пролетна градежна офанзива во Општина Карбинци

Повеќе села во општина Карбинци добиваат асфалтирани улици. Во тек е асфалтирањето на три нови улици во општина Карбинци. Некои од нив асфалтен слој...

Селата Фурка, Црничани и Николиќ наскоро ќе добијат асфалт, тендерот е...

Парите се обезбедени, во тек е тендерската постапка, по што конечно жителите од селата Фурка, Црничани и Николиќ ќе добијат асфалт со вкупна должина...

Се поставува асфалтот на улиците кои ги поврзуваат булеварите Партизанска и...

Со поставување на асфалт завршуваат градежните активности на двете улиците кои ги поврзуваат булеварите Партизанска и ЈНА. Се работи за површина од 550 метри...

Нов асфалт за неколку улици во Крушево

Нов изглед добија неколку улици во Крушево, општината работеше на нивна реконструкција. Покрај главната сообраќајница во градот во моментов се работи на реконструкција на 3...