asd

таг: асфалтирање улици

Се асфалтираше „Кратовска“ во Дузлак, а во наредните денови ќе се...

Жителите на ул.Кратовска во штипската населба Дузлак од вчера имаат реконструирана улица која ќе им овозможи полесно секојдневно функционирање. Средствата одвоени за оваа улица...

Штип: Санирано свлечиштето на улицата Ванчо Китанов, следува асфалтирање

Улицата Ванчо Китанов во штипската населба Сењак, која подолго време беше вон функција поради настанатото свлечиште, доби потпорен ѕид и наскоро ќе биде асфалтирана...

Во штипската населба Балканска започна да се реализира проектот „Штип без...

Во штипската населба Балканска започна да се реализира проектот „Штип без кал“,  со кој од есенва, општината има за цел да ги асфалтира сите...

Продолжува асфалтирањето улици во Штип

Со асфалтирање на улиците кои претставуваа проблем за граѓаните, Општина Штип ја продолжува градежната офанзива. Во населбата Пребег беа асфалтирани улиците Ристо Стојков и Баница. -...

Граѓаните да бидат трпеливи, ќе се заврши вториот асфалтен слој на...

Ќе се асфалтираат приоритетните улици во Штип, но ќе бидат опфатени и остантите кои претставуваат проблем за граѓаните, најави штипскиот градоначалник Иван Јорданов при...

Пробиштип: Се асфалтираат улици во Пишица, се уредуваат детски игралишта низ...

Општина Пробиштип асфалтираше шест улици со вкупна должина од 550 метри во населеното место Пишица. Овој проект како што вели градоначалникот Драган Анастасов, бил...