сабота, јули 2, 2022

таг: Арета Френклин

„Amazing Grace“ – документарниот филм посветен на Арета Френклин на 23...

Во рамките на програмата на Skopje Jazz Festival на 23 ти октомври повторно ќе биде прикажан документарниот филм посветен на Арета Френклин. Инаку филмот...