среда, август 10, 2022

таг: Андријана Будимир

Будимир побара од Шилегов легнати полицајци на Рузвелтова, тој вети камери...

„Маалски муабети“ е серијал кој започна со скопскиот градоначалник Петре Шилегов и личности за кои главниот град Скопје има посебно место во нивното срце. Тој...