Шилегов помеѓу своите скопјани го следеше натпреварот Македонија – Украина

Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов помеѓу своите Скопјани, денеска го проследи вториот напревар на македонската фудбалска репрезентација на Европското првенство 2020. Во Градскиот парк на видео бим се следеше натпреварот до последната минута.

„Не се откажуваме до последниот свиреж“, напиша во објавата Шилегов.

Еве низ фотографии како изгледаше Европско во Скопје.