Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

  • Се отвара рускиот пазар за штипските текстилни и кожарски компании
  • Добро организирано вакцинирањето во Делчево
  • Општина Свети Николе распиша Објава за отуѓување на државно градежно земјиште
  • Нема да има проблеми со водоснабдувањето во ИЗ „Опаленик“ во Крушево
  • Џиновското велигденско јајце во пресрет на Велигден се врати на плоштадот во Свети Николe