Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

–    Завршен проектот за новото училиште во Конче
–    Градоначалникот Николов најавува високо ниво на транспарентност на Општината
–    Соработка во текстилниот сектор констатирана на средбата на британската амбасадорка Галовеј и градоначалникот на Штип, Николов