Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
1. Градоначалникот Николов и бизнис заедницата ќе работат на успешен развој на штипската економија
2. Завршија градежните работи на Филтер-станицата во Карбинци
3. Емил Павлов спортист на Штип и за 2020 година