Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
– ЈП „Исар“ обезбеди шест нови возила за собирање отпад
– Возобновен солидарниот фонд во Штип
– Василичарскиот карневал во Дојран не се одржа, но се поделија пакети за социјално загрозени семејства
– Се забранува користење на привремениот мост на Козјачка река во Карбинци