Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
– Интензивно се гради социјалната зграда во Свети Николе
– Општина Дојран ќе носи План за управување и заштита на Дојранското езеро
– Започна уредувањето на Козјачка река во село Карбинци