Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
-Општина Карбинци започна со креирање на буџетот за 2021 година
-Во Штип се поставува монтажна болница за лекување на болни со Ковид-19
-Две села во општина Конче ќе добијат асфалтирани улици