Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
– Во Дојран одржано Национално првенство по триатлон
– Три училишта во Македонска Каменица делумно или целосно ќе организираат настава со физичко присуство
– Почнува поставувањето на системот за греење и ладење на Домот на културата во Свети Николе
– Едно училиште во општина Карбинци доби дозвола за физичка настава од прво до деветто одделение