Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

– 76 години слободно Свети Николе во знакот на младите кои доаѓаат
– Плачковичките села ќе добијат здрава и чиста вода за пиење
– Во недела во Дојран национално првенство по триатлон
– Светиниколските училишта бараат настава со физичко присуство