Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

– Продолжува дезинфекцијата на улиците, јавните површини и стамбените објекти во Македонска Каменица.
– Двајца светиниколчани со нов уред за дезинфекција на воздухот
– Општина Штип започна со реконструкција на една од главните артерии во центарот на градот
– Општина Конче и во вонредни околности продолжува со градежни активности