Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
На влезовите во Штип поставени пунктови за дезинфекција на возилата.
Каменичките фирми покажуваат огромна општествена одговорност.
Во општина Карбинци поделени пакети за социјално загрозените семејства.
Заштитни медицински маски за домаќинствата во Македонска Каменица.
Распишан е тендер за јавна набавка за реализација на проектот „Изведба на систем за греење и климатизација на кино сала со помошни простории“ при Домот на култура „К. Мисирков“ во Свети Николе.
Вонредна крводарителна акција во Свети Николе.