Ова е новиот неделен бриф на Канал 77, во него ќе следите

– Завршени проектите финансирани од Министерството за локална самоуправа, во општина Карбинци
– Нова сообраќајна сигнализација на критичните места во Штип
– Општина Радовиш го чисти снегот од патиштата кои водат до планинските села
– Македонска Каменица со финансиска помош за самохрани родители