Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

Евроамбасадорот Самуел Жбогар во посета на Македонска Каменица.
Куманово добива инвестиции од 80 милиони евра.
Општина Штип додели орден и признанија.
Свети Николе го одбележа својот патрон свети Николај чудотворец.
Мобилниот сервис за домашна посета во Кочани ги подобри здравствено-социјалните услуги за ранливите групи.
Богата предновогодишна културна програма во Радовиш.