Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

Кочани размислува на еко начин.
Задоволни земјоделците од село Таринци, поништен огласот за закуп на земјоделско земјиште во нивниот атар.
Асфалт за 12 селски патишта во Македонска Каменица.
Заштедите од трите фотоволтаични станици во општина Карбинци се движат од 800.000 до 1 милион денари.
Меѓународниот ден на лица со посебни потреби одбележан во Македонска Каменица.
Прво место за младите фолклористи на радовишкиот ансамбл „Ацо Караманов“ на меѓународниот фестивал во Банско.