Во новиот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77:

Општина Македонска Каменица исполнува ветувања.

Официјално ќе биде ставена во функција реконструираната градска фонтана во Свети Николе.

Општина Карбинци одбележа 23 години постоење ,,Бабина баница“ и оваа година се подготвуваше под вршник во Цера А Свети Николе очекува повеќе од 11.000 посетители да присуствуваат на мото собирот во организација на Мото Клуб Свети Николе.