Во новиот Неделен Бриф:
Со полн интензитет продолжуваат градежните активности во општина Македонска Каменица.
И Штип продолжува со градежни активности во населбата Пребег.
Виница го организираше „Чупино вертикал 2019“.
Во општина Конче, обезбедени 800 канти за отпад.
Општина Куманово одвои околу 3 милиони денари за локален економски развој.
А пред Зелениот пазар во Куманово се поставија монтажни куќички за продажба на цвеќе.