Седмичното резиме на актуелниот Неделен Бриф изгледа вака:

По 35 години променета фасадната столарија во ОУ „Кирил и Методиј“ во Македонска Каменица.
Се става во функција фонтаната во Свети Николе.
Општина Штип  работи на рехабилитација и реконструкција на крак на улицата „Косовска“.
Свети Николе наредните две седмици ќе биде домаќин на караванот на пингпонгарската федерација на Македонија.
Општините Карбинци,Конче и Радовиш со заедничка машина ќе чистат снег.
Во Куманово посебен режим на улицата „Доне Божинов“. Возилата ќе минуваат низ импровизиран тунел.