Во новиот НЕДЕЛЕН БРИФ на Канал 77:
Ќе се гради или не регионална депонија во Свети Николе?
Во Куманово официјално со работа почна Јавното претпријатие за изработка на просторни и урбанистички плановив„Куманово –План„Куманово.
Виница ги избра најуспешните спортисти за 2018 година.
Општина Македонска Каменица додели 4,5 милиони денари на спортски клубови и здруженија.
Успешна крводарителска акција се одржа неделава во општина Конче.