Дневен билтен на Општина Штип – 25.04.2018

Петта седница на ИПР

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски ќе присуствува на петтата седница на Источен плански регион, којашто ќе се одржи во Општина Пробиштип со почеток во 11:00 часот.