Дневен билтен на Општина Штип – 23.04.2018

Спортско – еколошки настан

Денеска, 23.04.2018 г., Општина Штип со децата од средните групи од детските градинки ќе организира спортско-еколошки настан на тема „Живеам здраво во здрава животна средина“.

Настанот ќе се оддржи во СРЦ„Џексон“ со почеток во 10:00 часот.