Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Почнува нова етапа во водоснабдувањето во Делчево – стартуваше изградбата на пречистителна станица со фотоволтаична централа
-Подготовките за приклучувањето со Х.С Злетовица во Карбинци се во завршна фаза
-Штипската населба Осми ноември доби повеќенаменско игралиште