Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Започна ревитализацијата на системите на Злетовица
-Издработен проект за плоштад во селото Долни Балван во Општина Карбинци
-Во Делчево реализиран настанот „Со розево за женското здравје“
-Со модерна музика се враќа слушаноста на „Макфест“