Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-За 100% ќе се зголемат субвенциите во новиот тендер за градски превоз во Штип
-За жителите на Лозово обезбедени средства за надомест на штета од невремето во 2018
-Од следната недела почнува санацијата на мостот кај Долни Балван во Карбинци
-Се работи на сообраќаен пристап до новата градинка „Виножито“ во Струмица
-Општина Гевгелија аплицираше на повик за изградба на фекална канализација во село Милетково
-Прв училишен ден за 107 првачиња во Делчево