Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

  • Општина Штип го одбележа Меѓународниот ден на лицата со аутизам
  • Се финализира доуредувањето на кејот во Македонска Каменица
  • „Дојранска вечер“ на саемот за туризам во Белград
  • Силен екот на тапан и пискот на зурли ја распара еднодецениската тишина во пробиштипската киносала „Злетовски рудар“
  • „Генералка викенд“ и годинава за почисто Крушево
  • Со субвенции до велосипед – Општина Струмица обезбедува до четири илјади денари
  • Општините се подготвуваат за новата Програма за прекугранична соработка со Бугарија
  • Обновесна е пречистителната станица во Свети Николе