Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

  • Општина Гевгелија очекува интензивирање на комуникацијата со граѓаните за решавање на комуналните проблеми, преку Систем 48
  • Откако лани беше одложен, Krushevo trail challenge фестивалот годинава ќе се одржи во мај
  • Штипското ЈП Исар преку донација обезбеди две машини за чистење снег од тротоарите
  • Општина Свети Николе побара средба со изведувачите на системот за затоплување и ладење во салата на Домот на културата Крсте Петков – Мисирков
  • Поднесени 62 барања за оштета за минатогодишните пожари во Општина Карбинци
  • Струмичкиот градоначалник и министерот за транспорт и врски извршија увид на работите на фркалната канализација во Банско