Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

  • Куманово одвои 14 милиони денари за реализација на годишната програма за култура
  • Гевгелија по пат на електронско јавно наддавање ги продаде сите понудени 11 градежни парцели
  • Доброволното противпожарно друштво Свети Николе доби вредна опрема за спасување и справување со пожари од Германија
  • За љубителите на адреналински спортови нов импулс од 740 илјади евра во Крушево
  • ЈП Плачковица Карбинци за струја должи речиси 17 милиони денари
  • Штипјани нема да останат без вода, но управната зграда на ЈП Исар би можела да остане без струја по раскинувањето на договорот со приватниот добавувач
  • ЈП Стипион обезбеди три дополнителни возила за зимско одржување на патиштата во Штип