Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Децата со попреченост во Куманово добија инклузивно игралиште
-Без нови трошоци за украсување, Гевгелија ќе светне новогодишно
-Општините Карбинци и Дупница со заеднички проект за превенција од природни непогоди
-Со 700 илјади евра Крушево ќе развива активен туризам
-Штипјани од следната година ќе плаќаат поевтин паркинг