Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Напредуваат работите на уредување на локалитетот „Бабин Дол“ во Крива Паланка
-Крушево се најде во најновото издание на „Бизнис адресар на С.Македонија 2020/2021“
-Денеска започнува тринаесеттиот Меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“
-Интензивно се работи на реконструкција на патот што ја поврзува Македонска Каменица со Цера
-Струмичкиот музеј го презентираше идејното решение за изградба на наколна населба на локалитетот Мрдаја во Дојран
-Гевгелија ги подобрува условите за престој и згрижување на децата од предучилишна возраст
-Излезе општински гласник „Куманово се менува“