*Чипирајте го вашето домашно милениче
*Нов асфалт на булеварот Крсте Мисирков, заврши неговата реконструкција
*Стратегијата со акциски план за развој на културата на Град Скопје за периодот 2021 -2030 година точка на градскиот совет
*Град Скопје прв во регионот со стратешки план за намалување на ризици од катастрофи
*Вело дефиле низ скопските улици во рамките на Европската недела на мобилност
*Вечерва во Скопје традиционалното 17 то издание на „Бела ноќ“
*Македонски кучиња заминаа во ЕУ – Лајка досега вдоми 150 кучиња во земјава и странство
*ЈП Водовод и канализација – Скопје започнува соработка со германскиот консултант ДЕКОН за подобрување на оперативните и финансиски перформанси