Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

  • Општина Дојран го доби првото инклузивно игралиште
  • Воениот оркестар и Баталјонот за почести на одбележувањето на денот на Виница
  • Училиштен прибор и бонтон за успешен почеток на првачињата во Крушево
  • Почнаа проценките за штетите од пожарите во Делчево
  • За улици Општина Крива Паланка обезбеди околу половина милион евра
  • Тројно празнуваа каменичани на Голема Богородица
  • Комплетно променета водоводната линија на улицата Личка