На последниот викенд од месец август ви го носиме Неделниот бриф посветен на Град Скопје, а во него ќе слушате:

*Повеќе скопски општини ќе бидат поврзани со првиот висечки мост на улицата Љубљанска

*Во Скопје поставени се 3.200 лед светла

*Скопје секогаш на страната на антифашизмот

*„Бостание“ – Првата урбана градина отворена во Скопје