недела, мај 19, 2024

таг: 100 дена

(видео)Владев: Некои проекти од претходниците ќе продолжат, но за некои разврската...

Градоначалникот на Свети Николе, Дејан Владев, во отчетот од 100 дена од преземањето на функцијата, најави пролетна градежна офанзива, но и комплетно преиспитување на...

Томе Христоски-100 дена отчет – нови проекти, тековни, одлуки за работа...

Реализацијата на тековните проекти, започнати неколку нови, одлуки и потпишани договори за нови зафати од повеќе области, ги бележат првите 100 дена од мандатот...