среда, декември 1, 2021

таг: ЈП Зеленило и паркови

Силниот ветер во Скопје откорна дрвја, екипите на ЈП „Зеленило и...

ЈП „Зеленило и паркови“ информира дека вчера поради силниот ветер биле откорнати десетина дрвја во градот, поточно во општините Центар, Карпош, Аеродром и Гази...