петок, мај 24, 2024

таг: јкп комуна

Граѓаните да не го фрлаат градежниот отпад во контејнери, ако сакаат...

При одведување на отпад од контејнерите поставени на терен кој е тешко пристапен во зимски ослови вработените во „Комуна“ се соочуваат со потешкотии на...

Крушево подготвено за љубителите на снег, снежната покривка изнесува 65 сантиметри

ЈКП „Комуна“интензивно работи на расчистување од снегот на сите патишта, како  и на најнепристапни и тесни улици. Вклучени се две возила, ровокопа и трактор...