вторник, мај 21, 2024

таг: јапонска донација

Мобилен рентген донација од Јапонија веќе пет месеци ги опслужува пациентите...

Мобилен рентген апарат кој е донација од Јапонија веќе пет месеци ги опслужува пациентите на Инфективното одделение во Клиничката болница во Штип. Освен што...

Јапонска донација од 55.000 евра за штипска детска градинка

В.д. градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов, заменик-шефот на мисијата на Амбасадата на Јапонија, Такахаши Сатору и директорката Билјана Трајчевска во вторникот го посетија...