четврток, декември 8, 2022

таг: јануарска сметка

Енормното зголемување на јануарската сметка за струја на ЈП Исар може...

Енормно зголемување на цената за електрична енергија има ЈП Исар. Јануарската сметка за струја на претпријатието достигна 19 милиони денари. Решение од институциите засега...