Free Porn
xbporn

таг: јавна анкета

Штип: Повторна јавна презентација и јавна анкета за измена и дополнување...

Повторната јавна анкета и јавна презентација по Предлог-планот за измена и дополнување на ДУП за дел од „Автокоманда“, дел од УБ 28, Општина Штип,...

Штип: Повторна јавна презентација и јавна анкета за ДУП за „Плуждино“...

Повторната јавна анкета и јавна презентација по прелог-план ДУП за дел од УЕ97, м.в.„Плуждино“ и м.в.„Горни Бунари“, КО Штип, Штип е трае пет работни...

Штип: Повторно јавна анкета и јавна презентација за дел од Горно...

Секторот за урбанизам на Општина Штип соопштува дека се организира повторна јавна анкета и јавна презентација по предлог-план за измена и дополна на ДУП...

Штип: Повторно јавна анкета и јавна презентација за „Плуждино“ и „Горни...

Секторот за урбанизам на Општина Штип известува дека ќе се одржи повторна јавна анкета и јавна презентација за прелог-план ДУП за дел од УЕ...