asd

таг: Црвен крст

Утре крводарителска акција во Општина Карбинци

Утре во периодот од 9 до 14 часот ќе се одржи крводарителска акција во Општина Карбинци. Акцијата ќе се одвива во просториите на општинската зграда. „Придружите...

Инфо ден во Општина Карбинца во рамките на заедничкиот проект со...

Инфо ден посветен на младите ќе се одржи за време на викендот во Општина Карбинци. Активноста се спроведува во рамките на проект кој што...

По 13. пат летен камп на Црвениот крст во Виница

По 13. пат во Виница се организира летен камп за промоција на хуманите вредоности  на кој учествуваат околу 60 волонтери од повеќе општини од...

22-та крводарителска акција во Заводот за трансфузиона медицина во Струмица

Општина Струмица, на 11- јануари во Заводот за трансфузиона медицина ја спроведе 22-та крводарителска акција. Ваквата акција, традиционално се реализира по повод новогодишно –...