вторник, мај 21, 2024

таг: фотоволтаични панели

Клонот “Развигорче” доби нов кров, преуреден и најголемиот дел од внатрешноста...

Заврши реконструкцијата на кровот на клонот “Развигорче” од детската градинка “Вера Циривири-Трена”. Инвестиција на Општина Штип и Словенската амбасада, која чинеше околу 200 илјади...

Се подобруваат условите за настава во СОУ “Коле Нехтенин” , во...

Во текот на изминатиот период се инвестираше во подобрување на условите за настава во СОУ "Коле Нехтенин" , а во моментов се поставуваат фотоволтаични...