четврток, декември 8, 2022

таг: успеси

Спортските клубови во Општина Дојран, бележат солидни резултати

Мали но значајни успеси за заедницата, бележат спортските клубови од Општина Дојран. Со заеднички напори, спортските екипи од Дојран - веќе добро познатиот фудбалски клуб...