Free Porn
xbporn

таг: усаид

Унапредено работењето на Општина Делчево – Промовирани резултатите од проектот на...

Проектот на УСАИД за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите кој се спроведуваше во изминатиот период од 18 месеци преку реализација на низа активности и во насока на...

Општина Делчево прва по транспарентност во источниот регион

Општина Делчево е една од двете најтранспарентни општини во Источно-планскиот регион со вкупно 56 бодови или 93,30% поени за проактивна транспарентност и бележи пораст...

Енергетски ефикасно осветлување на градскиот парк во Делчево

Градскиот парк во Делчево ќе добие енергетски ефикасно осветлување во рамките на  „Програмата за развој на заедницата" финансиранa од Агенцијата на САД за меѓународен развој –...

„Мојот данок, за мојата општина!” – кампања за придонесот на граѓаните...

Со цел информирање на граѓаните и јавноста Проект на УСАИД за Зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите започна со јавна кампања. Пораката на...

Младите за Виница: Преку Младинска акција до реставрирани клупи и поубав...

Младите можат да придонесуваат и создаваат за заедницата. Кога таа нивна желба ќе се насочи со помош на локалната самоуправа, бизнис и невладиниот сектор,...