среда, декември 1, 2021

таг: урбани клупи

250 локации во Скопје опремени се со нови урбани клупи

Град Скопје ја апдејтуваше урбаната опрема во градот. Нови клупи може да се забележат низ урбаните улици и скверови, можност за граѓаните да одморат...