вторник, мај 21, 2024

таг: униформи

Бесплатни униформи за учениците од прво до петто одделение во основните...

Вкупно 2200 ученици од општинските основни училишта ќе добијат бесплатни униформи, благодарение на проектот кој го реализира општината. Според зборовите на Вишна Шорова Ангелова,...

Ранци, училишен прибор, училишна униформа и по 3000 денари за сите...

Пред стартот на учебната година заедно со ООУ ,,Страшо Пинџур" општина Карбинци обезбеди бесплатно ранче со училишен прибор за секое прваче. За прв пат во...