сабота, јули 2, 2022

таг: уличен продавач

Промовиран првиот уличен продавач на месечникот „Лице в лице“ во Делчево

Низ улиците во центарот на Делчево, денеска по повод Меѓународниот ден на лицата со попреченост, а во рамките на манифестацијата „Денови на хуманоста“ беше...