Free Porn
xbporn

таг: три чешми

Клонот на градинката во приградската населба Три Чешми подготвен за згрижување...

За првпат до сега, жителите од приградската населба Три Чешми ќе добијат можност за згрижување на децата од предшколска возраст во своето место на...

Есенска градежна офанзива во Штип, асфалтирани поголем број улици во неколку...

Неколку улици во населбите Балканска, Три Чешми и Караорман во текот на изминатите неколку дена добија нов асфалт. Потребата за рехабилитација на веќе постоечката...

Штипската населба Три чешми ќе добие ново спортско игралиште

Во финална фаза е реконструкцијата на спортското игралиште во штипската приградска населба Три чешми. Градоначалникот, кој денеска беше на увид, рече дека сите активности...